Dating Nieuws

Hoe pak jij je eerste date aan?

Het succes van een eerste date bepaalt het succes voor de rest van de relatie. Heb je een verschrikkelijke eerste date, dan is de kans klein dat je nog een keer met de partner in kwestie gaat afspreken. Heb je een geweldige eerste date, dan drukt dit meteen een stempel op de relatie die je met die persoon hebt. Wil je jouw date tot een groot succes maken, zodat je in de toekomst nog een keer met de persoon in kwestie af kan spreken en mogelijk een hele leuke relatie tegemoet gaat? Lees dan in dit artikel enkele tips voor een eerste date op het gebied van seks op de eerste date. Tip 1: pak het rustig aan Misschien heb je allang bedacht dat je graag seks wil hebben op de eerste date, maar dit wil niet zeggen dat je dit ook meteen moet uitstralen naar degene met wie je de date hebt. Meer »


Op zoek naar spanning?

Als je al wat langer in een relatie bent met dezelfde man of vrouw, kan het voorkomen dat je te maken krijgt met de algemeen bekende sleur. Zit je in een sleur, dan betekent dit dat jouw relatie niet meer zo spannend is als in het begin van de relatie en dat je je mogelijk zelfs gaat vervelen in de relatie. Waar je voorheen bijvoorbeeld dagelijks seks had en elkaar steeds uit bleef dagen in de slaapkamer, heb je in een sleur steeds op hetzelfde moment en op dezelfde manier seks en kun je elkaar niet meer verrassen. Zit jij in een sleur met jouw partner en wil je hier graag uit komen? Ga dan op zoek naar spanning door de juiste seksuele hulpmiddelen in de slaapkamer te gebruiken. Meer over het gebruiken van seksspeeltjes in de slaapkamer, lees je in dit artikel. Meer »


Erectieproblemen

Hoewel problemen met het krijgen van een erectie door velen worden gezien als een taboe, zijn er erg veel mannen in Nederland die te maken hebben met erectieproblemen. Zo is uit onderzoek gebleken dat tien procent van de Nederlandse mannen regelmatig te maken heeft met erectieproblemen, zowel voor als tijdens de seks. Meer weten over erectieproblemen? Lees dan meer over dit onderwerp in dit artikel en vergroot je kennis over het ietwat beladen onderwerp. Wat zijn erectieproblemen? Om seks te hebben, dient een man een stijve penis te hebben. Heeft een man een stijve penis, dan wordt er gesproken over een erectie. Het krijgen van een erectie wordt door velen gezien als een automatisch reactie van het lichaam die vanzelfsprekend optreedt bij opwinding, maar toch zijn er veel mannen die te maken hebben met erectieproblemen. Meer »


Datingsite Adult Friend Finder gehackt

Datingsite Adult Friend Finder gehackt Datingsite gehackt: gegevens van 3,5 miljoen gebruikers toegankelijk Hackers hebben ingebroken in de computers van Adult FriendFinder, een van de grootste datingwebsites in de wereld. De gegevens van bijna 4 miljoen gebruikers zijn daardoor uitgelekt, meldde de Britse commerciële zender Channel 4 vrijdag. Meer »


Datingsite beautifulpeople verwijdert 3.000 profielen van ‘lelijke’ mensen

Datingsite beautifulpeople verwijdert 3.000 profielen van ‘lelijke’ mensen Datingsite beautifulpeople.com heeft afgelopen week drieduizend leden verwijderd, omdat ze niet zouden voldoen aan de schoonheidsstandaard. Eigenaren Genevieve en Greg Hodge verklaarden zich nader in een persbericht: “Het klinkt misschien naar, en het is ook het allermoeilijkste voor ons om te doen. Meer »


Rijke vrijgezellen opgelicht op datingsites

Rijke vrijgezellen opgelicht op datingsites Criminele bendes hebben een nieuwe doelwit gevonden: rijke vrijgezellen. Interpol waarschuwt dat oplichters zich richten op vrouwen van middelbare leeftijd, die ze via datingsites strikken. Tegenover Newsweek vertelt een adviseur van Interpol over de oplichtingsmethode. Vooral gescheiden vrouwen zijn het slachtoffer van criminelen die nepaccounts maken op datingsites. De frauders komen vooral uit Oost-Europese en Zuid-Europese landen. Meer »


Singlesplace.nl al meer dan vijf jaar succesvol in gratis dating

Singlesplace.nl al meer dan vijf jaar succesvol in gratis dating Singlesplace.nl is en blijft gratis dating aanbieden via haar datingsite! Na een kleine vijf jaar dat Singlesplace.nl bestaat hebben al duizenden singles gratis gebruik kunnen maken van haar diensten. Inmiddels blijkt dat gratis dating met name de laatste jaren hoogtij viert in Nederland, per dag komen er vele singles bij die op zoek zijn naar een date, vriendschap of een relatie. Meer »Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?