Hoe pak jij je eerste date aan?

Het succes van een eerste date bepaalt het succes voor de rest van de relatie. Heb je een verschrikkelijke eerste date, dan is de kans klein dat je nog een keer met de partner in kwestie gaat afspreken. Heb je een geweldige eerste date, dan drukt dit meteen een stempel op de relatie die je met die persoon hebt. Wil je jouw date tot een groot succes maken, zodat je in de toekomst nog een keer met de persoon in kwestie af kan spreken en mogelijk een hele leuke relatie tegemoet gaat? Lees dan in dit artikel enkele tips voor een eerste date op het gebied van seks op de eerste date.

Tip 1: pak het rustig aan

Misschien heb je allang bedacht dat je graag seks wil hebben op de eerste date, maar dit wil niet zeggen dat je dit ook meteen moet uitstralen naar degene met wie je de date hebt. Pak het rustig aan, eet een hapje of drink samen een drankje en ga voorzichtig naar de volgende stap. Wil je te snel het bed in duiken, dan kan dit erg afschrikwekkend werken voor degene met wie jij op een date bent. Zorg eerst voor een klik en ga vervolgens een stap verder om de date echt tot een succes te maken in de slaapkamer.

Tip 2: gebruik spannende speeltjes om indruk te maken

Wil je jouw nieuwe bedpartner meteen overtuigen van jouw kunnen? Gebruik dan diverse seksspeeltjes om direct indruk te maken in de slaapkamer. Het direct gebruiken van de meest heftige speeltjes wordt niet aangeraden, maar je kunt wel wat meer toegankelijke speeltjes gebruiken om het wat spannender te maken in de slaapkamer. Er zijn al heel wat stelletjes die bij de eerste date een ontzettend spannende ervaring hadden door bepaalde seksspeeltjes te gebruiken in de slaapkamer. Wil je weten wat hun verhalen zijn? Lees meer spannende verhalen en je komt er vanzelf achter wat hun ervaringen zijn.

 


Terug naar het overzicht


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?