gayParship

gayParship Gratis Datingsite Informatie

gayParship = Gay dating voor hoger opgeleiden. gayPARSHIP staat voor online dating voor hoogopgeleide gay singles. Onze dating site biedt single homo's en lesbiennes in 13 landen een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. 

Homodating met leuke singles

Als u interesse heeft in homodating, dan zit u goed bij gayPARSHIP. Onze aanpak garandeert een date met iemand die écht bij u past, iemand met wie u kunt delen en een serieuze relatie voor lange termijn kunt opbouwen.

Man zoekt man voor relatie

Ook als u man bent en een relatie zoekt met een man, dan helpt onze datingsite u om in contact te komen met een passende date. Onze leden zijn spontane, lieve en/of aantrekkelijke mannen in héél Nederland – dus ook bij u in de buurt!

Vrouw zoekt vrouw voor relatie

U bent een vrouw en zoekt een vrouw voor een relatie? Dit is uw kans! De singles die zich aanmelden bij PARSHIP zijn immers net als u op zoek naar een serieuze relatie. Dankzij onze persoonlijkheidstest kunt ook ú die lieve, leuke en/of knappe vrouw vinden die bij u past!

test label2
test label2
test label2Beperkt
test label2
test label2
test label2
test label2
test label2� 59,90
test label2
test label2Onbekened
test label2
test label2
test label2
test label2

12 maanden – € 298,80 (€ 24,90 p/m) 6 maanden – € 209,40 (€ 34,90 p/m) 3 maanden – € 149,70 (€ 49,90 p/m) 1 maand – € 59,90


gayParship Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over gayParship.

Bezoek gayParship

Schrijf een review