0 Reviews

SeniorenGeluk Belgie dating voor senioren De bevolking in Belgie wordt gemiddeld steeds ouder. Op dit moment is meer dan 30% van de bevolking 50 jaar of ouder. Dit percentage neemt nog steeds toe. Het aantal vrijgezelle senioren neemt hiermee ook ... Lees verder »

0 Reviews

Match4me België Gratis Datingsite Informatie Door duidelijk te kiezen voor een doelgroep, is match4me een Belgische hechte datingcommunity die sterk groeit. Over Match4me, de datingsite voor Hoger opgeleiden Doelgericht online daten ... Lees verder »

0 Reviews

Relatieplanet Belgie de datingsite voor iedereen! Relatieplanet opende in mei 2002 haar online deuren voor relatiezoekend Belgie. Relatieplanet.be is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire datingsite van  België. Wie daten er op ... Lees verder »

0 Reviews

Metjou Gratis Datingsite Informatie Metjou Belgie dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. MetJou.be is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar ... Lees verder »

0 Reviews

BiLove Gratis Datingsite Informatie Biseksueel daten ben jij een vrouw met biseksuele gevoelens voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen en weet je niet wat je er mee aanmoet? Of fantaseer je misschien wel eens over vrouwen? Op Bilove vind je ... Lees verder »

0 Reviews

Ondeugend Daten Belgie Gratis Datingsite Informatie Steeds meer mensen in Belgie gaan via internet op zoek naar intieme contacten. Dit kan voor eenmalige avontuurtjes (one night stands) zijn maar ook voor langdurige erotische relaties gebaseerd op ... Lees verder »

0 Reviews

50PlusMatch Belgie - Dating Belgische actieve 50-plussers Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers uit Belgie. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot ... Lees verder »

0 Reviews

Second Love Belgie. Flirten is niet alleen voor singles! In 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Blegische markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun ... Lees verder »

0 Reviews

Alleenstaande Mama's Belgie is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande ouders Alleenstaande Mama's Belgie is dé ontmoetingsplaats voor belgische alleenstaande mama's (en papa's) in die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, ... Lees verder »

0 Reviews

Alleenstaande Papas gratis datingsite informatie Aleenstaande Papa's is een datingsite voor belgische alleenstaande papa's die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per ... Lees verder »

0 Reviews

Girls Dating, gay daten voor lesbiennes in België Girls Dating België is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in België die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe ... Lees verder »

0 Reviews

Klasse Swingers Gratis Datingsite Informatie is dé erotische datingsite voor hoger opgeleiden. Dat wil zeggen…voor wie hoger hoger opgeleid is, maar ook voor hen die zich op basis van levenservaring tot die doelgroep willen rekenen. ... Lees verder »

0 Reviews

Maatje meer Match België Gratis Datingsite Informatie Mensen in België worden steeds dikker. Vier op de tien inwoners kampt met overgewicht en een te hoge Body Mass Index (BMI). Mannen boven de 21 jaar zijn bij elkaar goed voor 37 miljoen ... Lees verder »

0 Reviews

Nieuwe Relatie België Nieuwerelatie.be is een online datingsite in België voor mensen van 40 jaar en ouder en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan op Nieuwerelatie.be gratis je eigen profiel aanmaken inclusief foto's en ... Lees verder »

0 Reviews

RegioSwingers Belgie is dé ontmoetingsplaats voor swingers Met gemiddeld 450 nieuwe deelnemers per dag is RegioSwingers uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites van Belgie. Op RegioSwingers kunt u in ... Lees verder »

0 Reviews

SecretMatch Belgie zal je helpen om je stoutste dromen te laten uitkomen. Door onze speciale acties voor Belgische vrouwen, maakt het dat wij veel meer vrouwelijke leden hebben dan waar dan ook. Wat je ook zoekt: bij ons vind je altijd wel iemand ... Lees verder »

0 Reviews

Stedendating Belgie dating om de hoek. Ben je op zoek naar een leuke date bij jouw in de buurt dan is Stedendating echt wat voor jou. Via onze site kun je snel andere Belgische gebruikers bij jouw in de buurt vinden welke ook op zoek zijn naar ... Lees verder »

0 Reviews

Victoria Milan Belgie Victoria Milan Belgie is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen. Victoria ... Lees verder »

Nr1Datingsites.nl

Datingsites Nr1 in informatie, ervaringen, beoordelingen en gratis dating acties!

Op Nr1 Datingsites vindt je een overzicht van de beste datingsites vergelijk beoordelingen welke zijn gegeven door consumenten zelf! Heb jij ervaring met een datingsite dan kun je deze beoordelen op jouw dating ervaring.
Informatie over datingsites, weet waar je date!
Op Nr1 Datingsites vind je informatie over vrijwel elke datingsite, zo krijg je een idee wat je kan en mag verwachten indien je gaat daten via betreffende site. Voorkom ongewenste verassingen achteraf, bekijk uitgebreide informatie over de aangeboden opties, maandelijkse kosten, gratis aangeboden mogelijkheden op datingsites.
Ervaringen op datingsites, deel ook jouw dating ervaring.
Op Nr1 Datingsites kun je als gebruiker van een datingsite jouw ervaring delen door het uitbrengen van jouw stem, je kunt een datingsite aanbevelen of juist afraden door te stemmen. Op die manier help je andere potentiele daters door middel van het kenbaar maken van jouw ervaring te kiezen voor een goede maar ook betrouwbare datingsite.