Klasseswingers BE

Klasse Swingers Gratis Datingsite Informatie

is dé erotische datingsite voor hoger opgeleiden. Dat wil zeggen…voor wie hoger hoger opgeleid is, maar ook voor hen die zich op basis van levenservaring tot die doelgroep willen rekenen. Voor deze doelgroepbenadering is bewust gekozen, want de bekende klik ontstaat vooral tussen mensen die gelijkgestemd zijn. Én…Klasseswingers richt zich vooral op vrouwen en stellen.

Klasseswingers gaat voor wat meer klasse in de wereld van erotische dating, maar wil zich ook onderscheiden met betrouwbaarheid, integriteit en transparantie.

Profielen op KlasseSwingers Belgie

De betalingsvoorwaarden zijn helder en aantrekkelijk: geen gedoe met credits, maar een redelijke “all-in” abonnementsprijs. Wie zich wat langer wil binden krijgt kortingen tot 40%. Klasseswingers laat wel gratis proefleden toe, maar om misbruik te vermijden hebben gratis proefleden geen toegang tot de interactieve functies op de site.

Handig om te weten.

Een eigen “matchmaker” legt aan de deelnemers automatisch kandidaten voor die (zoveel mogelijk) matchen met de door de deelnemers zelf aangegeven zoekcriteria. Ook nieuw op Klasseswingers: deelnemers kunnen (à la Facebook) profielen “liken”: een makkelijke manier om belangstelling te laten blijken zonder direct te mailen of te chatten.

test label2
test label2N.V.T.
test label2Ja, beperkt
test label2
test label2
test label2
test label2Ja 1 op 1
test label219,95
test label2
test label2Onbekend
test label2
test label2
test label2
test label2

Klasseswingers BE Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Klasseswingers BE.

Bezoek Klasseswingers BE

Schrijf een review