Klasse Swingers Gratis Datingsite Informatie

is dé erotische datingsite voor hoger opgeleiden. Dat wil zeggen…voor wie hoger hoger opgeleid is, maar ook voor hen die zich op basis van levenservaring tot die doelgroep willen rekenen. Voor deze doelgroepbenadering is bewust gekozen, want de bekende klik ontstaat vooral tussen mensen die gelijkgestemd zijn.

Klasseswingers richt zich vooral op vrouwen en stellen.

Profielteksten en profielfoto’s worden voor plaatsing beoordeeld (hardcore porno wordt niet geplaatst), er worden geen “lokprofielen” gebruikt en de betalingsvoorwaarden zijn helder en aantrekkelijk: geen gedoe met credits, maar een redelijke “all-in” abonnementsprijs. Wie zich wat langer wil binden krijgt kortingen tot 40%.

Klasseswingers laat wel gratis proefleden toe, maar om misbruik te vermijden hebben gratis proefleden geen toegang tot de interactieve functies op de site.

Een eigen “matchmaker” legt aan de deelnemers automatisch kandidaten voor die (zoveel mogelijk) matchen met de door de deelnemers zelf aangegeven zoekcriteria.

Ook nieuw op Klasseswingers: deelnemers kunnen (à la Facebook) profielen “liken”: een makkelijke manier om belangstelling te laten blijken zonder direct te mailen of te chatten.

test label2
test label2N.V.T.
test label2Ja, beperkt
test label2
test label2
test label2
test label2Ja 1 op 1
test label219,95
test label2
test label2Onbekend
test label2
test label2
test label2Mogelijk
test label2

KlasseSwingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over KlasseSwingers.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewNr1Datingsites.nl

Datingsites Nr1 in informatie, ervaringen, beoordelingen en gratis dating acties!

Op Nr1 Datingsites vindt je een overzicht van de beste datingsites vergelijk beoordelingen welke zijn gegeven door consumenten zelf! Heb jij ervaring met een datingsite dan kun je deze beoordelen op jouw dating ervaring.
Informatie over datingsites, weet waar je date!
Op Nr1 Datingsites vind je informatie over vrijwel elke datingsite, zo krijg je een idee wat je kan en mag verwachten indien je gaat daten via betreffende site. Voorkom ongewenste verassingen achteraf, bekijk uitgebreide informatie over de aangeboden opties, maandelijkse kosten, gratis aangeboden mogelijkheden op datingsites.
Ervaringen op datingsites, deel ook jouw dating ervaring.
Op Nr1 Datingsites kun je als gebruiker van een datingsite jouw ervaring delen door het uitbrengen van jouw stem, je kunt een datingsite aanbevelen of juist afraden door te stemmen. Op die manier help je andere potentiele daters door middel van het kenbaar maken van jouw ervaring te kiezen voor een goede maar ook betrouwbare datingsite.