Nieuwe websites

Relatieplanet

Algemene Datingsites

Relatieplanet Gratis Datingsite Informatie Relatieplanet is verkozen door het testpannel van het progamma Vara Kassa tot de beste datingsites. Herhaaldelijk gekozen tot datingsite van het jaar 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, en 2014. En Winnaar ... Lees verder »

Weetwiejedate

Algemene Datingsites

Weetwiejedate Gratis Datingsite Informatie Weetwiejedate is een datingsite die mannen en vrouwen helpt een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact. Gebruikers van weetwiejedate.nl kunnen hun persoonlijke gegevens, uiterlijk, ... Lees verder »

Pepper

Algemene Datingsites

Pepper Gratis Datingsite Informatie Pepper is de eerste datingsite in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Met het Pepper profiel is een podium gecreëerd waar singles zichzelf kunnen laten zien zoals ze echt zijn. ... Lees verder »

Alleenstaande Moeders

Alleenstaande Ouder Dating

Alleenstaande Moeders Gratis Datingsite Informatie Als alleenstaande moeder is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de alleenstaande moeder zich inmiddels prima kan redden op het internet. ... Lees verder »

Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Ouder Dating

Alleenstaande vaders Gratis Datingsite Informatie Als alleenstaande vader is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Uit onderzoek is gebleken dat de alleenstaande ouder zich inmiddels prima kan redden op het internet. ... Lees verder »

Ondeugend Daten Belgie

Belgische Datingsites

Ondeugend Daten Belgie Gratis Datingsite Informatie Steeds meer mensen in Belgie gaan via internet op zoek naar intieme contacten. Dit kan voor eenmalige avontuurtjes (one night stands) zijn maar ook voor langdurige erotische relaties gebaseerd op ... Lees verder »

NieuweRelatie

Algemene Datingsites

NieuweRelatie Gratis Datingsite Informatie Nieuwerelatie is een online datingsite in Nederland voor mensen van 40 jaar en ouder en weer op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Je kan op Nieuwerelatie gratis je eigen profiel aanmaken inclusief foto's ... Lees verder »

DatingEasy

Algemene Datingsites

DatingEasy Gratis Datingsite Informatie Op DatingEasy kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet ... Lees verder »

Metjou

Algemene Datingsites

MetJou Gratis Datingsite Informatie MetJou is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 400 nieuwe deelnemers per dag is MetJou uitgegroeid tot één ... Lees verder »

Lexa

Algemene Datingsites

Lexa Gratis Datingsite Informatie Lexa heeft met ruim 600.000 unieke bezoekers per de meeste bezoekers van alle datingsites in Nederland waardoor jij bij ons de meeste kans hebt op een leuke date. Daarnaast is Lexa 4 keer op rij uitgeroepen tot ... Lees verder »

SecretMatcht Belgie

Belgische Datingsites

SecretMatch Belgie zal je helpen om je stoutste dromen te laten uitkomen. Door onze speciale acties voor Belgische vrouwen, maakt het dat wij veel meer vrouwelijke leden hebben dan waar dan ook. Wat je ook zoekt: bij ons vind je altijd wel iemand ... Lees verder »

Datingbord

Erotische Datingsites

Datingbord Gratis Datingsite Informatie Via datingbord kunnen onze leden op eenvoudige manier op zoek naar spannende en discrete contacten met andere gebruikers. Wij van datingbord streven er naar om jou binnen de kortste keren in contact te ... Lees verder »

Seksbuddy

Erotische Datingsites

Seksbuddy als je op zoek bent naar erotische contacten Seksbuddy brengd gelijkgestemden die op zoek zijn naar seks op eenvoudige wijze bij elkaar. Na je gratis aanmeldig krijg je direct je eerste partnervoorstellen. Ben jij op zoek naar een echte ... Lees verder »

Alleenstaande Mamas

Alleenstaande Ouder Dating

Alleenstaande Mamas Gratis Datingsite Informatie Alleenstaande Mama's is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met ... Lees verder »

Alleenstaande Papas

Alleenstaande Ouder Dating

Alleenstaande Papas Gratis Datingsite Informatie Aleenstaande Papa's is een datingsite voor alleenstaande papa's in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers ... Lees verder »

Opzoeknaarjou

Christelijke Datingsites

Opzoeknaarjou Gratis Datingsite Informatie Veel christelijke singles hebben het tegenwoordig te druk om zich volop in het sociale leven te storten, terwijl ze wel op zoek zijn naar een leuke partner of nieuwe vrienden. Om als christen een profiel ... Lees verder »

gayParship

Gay Dating

gayParship Gratis Datingsite Informatie gayParship = Gay dating voor hoger opgeleiden. gayPARSHIP staat voor online dating voor hoogopgeleide gay singles. Onze dating site biedt single homo's en lesbiennes in 13 landen een unieke ... Lees verder »

Sekspartner

Erotische Datingsites

SexPartner SexPartner is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar dates en/of sexuele contacten. Door een profiel aan te maken kom je gemakkelijk en snel in contact met andere gebruikers die voldoen aan jouw ... Lees verder »

Parship

Hoogopgeleiden datingsites

PARSHIP Gratis Datingsite Informatie Datingsite PARSHIP richt zich in het bijzonder op hoger opgeleiden. Ben je dus opzoek naar iemand met een HBO of WO opleidingsniveau dan is deze datingsite zeker iets voor jou. Parship online dating voor hoger ... Lees verder »

Datingsites Beterstart

Websites over Dating

Datingsites Beterstart.nl de beste start als het om dating gaat. Nederland is koploper op het gebied van datingsites, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een datingsite voor te vinden. Op de dating startpagina van Beterstart.nl - ... Lees verder »

Girls Dating

Gay Dating

Girls G Dating Gratis Datingsite Informatie Girls Dating  is dé ontmoetingsplaats voor lesbische of biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe ... Lees verder »

BiLove

Gay Dating

BiLove Gratis Datingsite Informatie Voel jij je ook aangetrokken tot vrouwen en weet je niet wat je er mee aanmoet? Of fantaseer je misschien wel eens over vrouwen? BiLove voor vrouwen op zoek naar vrouwen Bij Bilove, alleen voor vrouwen, vind je ... Lees verder »

GirlsLoveGirls

Gay Dating

GirlsloveGirls datingsite informatie GirlsloveGirls is een datingsite voor gelijkgestemde vrouwen die opzoek zijn naar informele contacten, serieuze relaties, vrienden of gewoon andere gelijkgestemden. En allemaal bij jou in de buurt! Wat ... Lees verder »

Relatieplanet BE

Belgische Datingsites

Relatieplanet Belgie de datingsite voor iedereen! Relatieplanet opende in mei 2002 haar online deuren voor relatiezoekend Belgie. Relatieplanet.be is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire datingsite van  België. Wie daten er op ... Lees verder »

Second Love BE

Belgische Datingsites

Second Love Belgie. Flirten is niet alleen voor singles! In 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Blegische markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun ... Lees verder »

Nr1Datingsites.nl

Datingsites Nr1 in informatie, ervaringen, beoordelingen en gratis dating acties!

Op Nr1 Datingsites vindt je een overzicht van de beste datingsites vergelijk beoordelingen welke zijn gegeven door consumenten zelf! Heb jij ervaring met een datingsite dan kun je deze beoordelen op jouw dating ervaring.
Informatie over datingsites, weet waar je date!
Op Nr1 Datingsites vind je informatie over vrijwel elke datingsite, zo krijg je een idee wat je kan en mag verwachten indien je gaat daten via betreffende site. Voorkom ongewenste verassingen achteraf, bekijk uitgebreide informatie over de aangeboden opties, maandelijkse kosten, gratis aangeboden mogelijkheden op datingsites.
Ervaringen op datingsites, deel ook jouw dating ervaring.
Op Nr1 Datingsites kun je als gebruiker van een datingsite jouw ervaring delen door het uitbrengen van jouw stem, je kunt een datingsite aanbevelen of juist afraden door te stemmen. Op die manier help je andere potentiele daters door middel van het kenbaar maken van jouw ervaring te kiezen voor een goede maar ook betrouwbare datingsite.